5+ 1 důvod, proč mít (nejen) dveře ze dřeva

23.04.2015 11:31

Níže uvádíme několik důvodů, proč byste měli pro svůj dům či byt zvolit dřevěné dveře (a nejen dřevěné dveře, nýbrž dřevo jako materiál obecně. 

1.     Budete mít doma kousek přírody. Dřevo je přírodní materiál a z přírody lidé čerpali pozitivní energii odpradávna. Nebudete tak muset chodit do lesa objímat stromy :) Energii budete čerpat z tepla svého domova.

2.     Budete in. Interiérům právě nyní vládnou přírodní materiály s hrubší strukturou a vzhled betonu, kamene a dřeva na čemkoli v domě. Tatam jsou doby nekonečně dlouhých, hladkých a lesklých ploch.  

3.     Dřevo můžete použít na cokoli. Dřevo je univerzální. Je to dokonalý materiál s širokým využitím. Ze dřeva můžete mít prakticky cokoli na samotném domě i v jeho interiéru. Podhled, podlahy, vchodové a interiérové dveře, okna, nábytek, kuchyňskou linku, postel nebo schodiště. Dokonce i vanu můžete mít ze dřeva. Dřevo bude slušet všemu.  A váš domov tak získá jednotnou ústřední linii, která spojí vše v harmonický celek.

4.     Dřevo se vám bude dobře kombinovat a ladit s exteriérem i interiérem. Dřevěné interiérové dveře (i dřevo obecně na čemkoli) se budou hodit do vysoce moderních i stylových obytných prostor. Lze měnit/přizpůsobit vzhled dřeva (dřevo lze natírat, patinovat, mořit do různých odstínů, lakovat, voskovat…) a dá se dobře skloubit s jinými materiály (se sklem, s kovem…). Díky tomu ho můžete sladit s každým stylem i s celkovým designem interiéru.

5.     Získáte jedinečný kousek. Dřevo má svou krásnou a nenapodobitelnou kresbu. Díky tomu jsou každé zhotovené dřevěné interiérové dveře ve firmě Petr Juřečka Stolařství originálem. Chcete-li být jedineční, volte dřevo.  

Dřevo je zkrátka klasika, která nikdy nezestárne a nikdy neomrzí. Dřevěné dveře jsou sice o něco dražší, ale rozdíl v ceně vám vynahradí všechny výše uvedené výhody, vyšší kvalita a dlouhá životnost, po kterou si dřevěné dveře zachovají svou ojedinělou krásu.